כשאתה מוחק את Grindr האם זה מוחק את ההודעות שלך?

המועדפים והחסימות יישארו פעילים שֶׁלְךָ profileif אתה מוחק את אפליקציה. עם זאת, צ'אטים ותמונות / ביטויים שמורים יימחקו. שימו לב, אם אתה מוחק את שלך פרופיל זה לא ניתן לשחזור וכל המידע יאבד.

.

לגבי זה, כשאתה מוחק את חשבון Grindr האם הוא מוחק את ההודעות שלך?

אם אתה מוחק את חשבון Grindr שלך , את כל ההודעות שלך ותמונות רָצוֹן לִהיוֹת נמחק . למרות זאת אתה צריך תמחק את החשבון שלך , לא פשוט להסיר ה אפליקציה מ שֶׁלְךָ טלפון. אם אתה יש לך שאלות עוקבות, אל תהסס ל לִשְׁאוֹל.



בהמשך, השאלה היא, כיצד אוכל למחוק את היסטוריית הצ'אט שלי ב- Grindr? כדי למחוק צ'אטים:

  1. iOS:
  2. החלק שמאלה בשרשור הצ'אט שברצונך למחוק.
  3. דְמוּי אָדָם:
  4. לחץ לחיצה ארוכה על השיחה שברצונך למחוק.
  5. הודעה תופיע למעלה עם סמל פח אשפה. הקש על הסמל ואשר.



באופן דומה, נשאל, מה קורה לצ'אטים כשמוחקים את Grindr?

לא, לְשׂוֹחֵחַ לא יהיה נמחק מהטלפון של המשתמש האחר אם אתה מוחק מהטלפון שלך. האם יש כאן כדי ליצור פרופיל חדש בחינם grindr ? שלום לך, To לִמְחוֹק ל לְשׂוֹחֵחַ משני השולח והמקלט אתה חייב לחסום את המשתמש הזה - לפחות באופן זמני - אז אתה יכול לבטל את החסימה שלהם, על ידי כניסה להגדרות 'בטל חסימה'.



האם אוכל למחוק תמונה ששלחתי ב- Grindr?

אתה פחית הסר יחיד או מספר רב תמונות שלך שלי תמונות החלק על מכשיר ה- Android שלך. כדי לגשת שלך שלי תמונות , הקש על תיבת הדואר הנכנס שלך. גרינדר משתמשים בחינם רָצוֹן רק להיות מסוגלים לבחור אחד תמונה בכל פעם. גרינדר משתמשי Xtra פחית בחר ושלח / לִמְחוֹק מרובות תמונות .

תשובות לשאלות קשורות

האם חסימת מישהו ב- Grindr מוחקת הודעות?

גרינדר הוא אחת האפליקציות הבודדות שבהן אדם A יכול לחסום אדם B ואיש A הודעות הם לא רק נמחק מהטלפון שלו, אבל הם נעלמו לחלוטין גם בטלפון של אדם ב '. הצ'אט פשוט נעלם! לֹא גרינדר אתה למעשה מבטל את הודעות מהטלפון שלהם כשאתה לַחסוֹם אוֹתָם.

האם הפרופיל שלך נעלם כשמוחקים טינדר?

מוחק האפליקציה עושה ממש כלום הפרופיל שלך . אם אתה רוצה הפרופיל שלך כדי להוריד לחלוטין את האפליקציה, ואז אתה צריך ל לִמְחוֹק זה - לא רק האפליקציה. אם אתה אל תעבור לאפליקציה הרבה, או אם אתה לא לסחוב בכלל– הפרופיל שלך יראו פחות אנשים, אבל זה עדיין יהיה שם.

האם אוכל לראות מי חסם אותי בגרינדר?

אמנם לא נגיש דרך האפליקציה עצמה, אבל זה פחית להתגלות בתוך הקוד של גרינדר . '[ גרינדר חסימת נתונים] מחזירה שתי רשימות - מזהי הפרופיל של האנשים שיש לך חָסוּם ואז רשימה של אנשים שהייתם חָסוּם על ידי. מסביר

מה קורה כשאני חוסם מישהו ב- Grindr?

ל חָסוּם המשתמש לא יוכל ליצור איתך קשר, ושניכם יוסרו ממפל זה של זה. ל לַחסוֹם משתמש, הקש תחילה על פרופיל המשתמש שתרצה לַחסוֹם והקש על הדיווח ו חסימה אייקון, ממוקם בפינה הימנית העליונה. בֶּרֶז לַחסוֹם משתמש. תתבקש לאשר פעולה זו. מסביר

מה עושה חסימה של מישהו ב- Grindr?

גרינדר עֵצָה: עשה אתה יודע את זה כשאתה לחסום מישהו ב גרינדר , זה מסיר אותם מתצוגת המפל שלך? הקש על לַחסוֹם כפתור בפרופיל שלהם. פעם אחת לחסום מישהו אף אחד מכם לא יוכל לראות ולשוחח זה עם זה. מסביר

האם grindr מוחק חשבונות לא פעילים?

גרינדר רשאית גם להסיר ולהשליך את כל המשתמשים שלך או חלק ממנה חֶשְׁבּוֹן או כל תוכן משתמש (כהגדרתו להלן), בכל עת. לדוגמא, אנו עשויים להשבית את המשתמש שלך חֶשְׁבּוֹן בגלל ממושך חוֹסֶר פְּעִילוּת . מְלוּמָד

מה הפירוש כאשר פרופיל Grindr אומר במצב לא מקוון?

מה האם זה אומר מתי פרופיל grindr רק אומר ' לא מקוון איפה צריך לומר כמה זמן היה המשתמש לאחרונה ברשת? בסימן 60 הדקות זה פשוט אומר ' לא מקוון במקום לומר לך כמה דקות הם עברו לא מקוון . אם הוא מחק את שלו פּרוֹפִיל או חסמת אותך, אתה פשוט לא תראה את זה יותר. מְלוּמָד

האם תוכל לשחזר חשבון גרינדר שנמחק?

אתה יכול עם זאת, צור חדש פּרוֹפִיל באמצעות אותה כתובת דואר אלקטרוני. אם אתה הם א גרינדר משתמש Xtra, אנא שים לב לכך אתה צריך לבטל את המנויים לחידוש השנה אתה כרגע נקשר עם הישן שלך חשבון שנמחק . אתה יכול לעשות כי למרות מזהה Apple שלך ​​וההוראות לַעֲשׂוֹת אז אין כאן. מְלוּמָד

האם grindr שומר על ההודעות שלך?

הודעות . כשאתה שולח הודעה (שיכולים לכלול תמונות, מיקום, שמע או וידאו) למשתמשים אחרים של הגרינדר אנו עשויים לשמור על שירותים ההודעה כנדרש על פי החוק החל. מידע על הפרופיל. אנו אוספים נתונים אישיים ממך. מְלוּמָד

מה המשמעות של השארת טלפון ער על גרינדר?

' הישאר ער ' אומר שהאפליקציה ישמור שֶׁלְךָ טלפון מהכניסה ל'שינה עמוקה 'כביכול, ובמקרים מסוימים גם לִשְׁמוֹר ה מָסָך עַל. אפליקציות שמשתמשות בזה כוללות דברים כמו מנהלי הורדות או נגני מוזיקה, שבדרך כלל צריכים לִשְׁמוֹר עושה משהו גם כאשר מָסָך כבוי. מְלוּמָד

איך משביתים את גרינדר?

דְמוּי אָדָם:
  1. הקש על פרופיל Grindr שלך.
  2. בחר בהגדרות ⚙? סמל בפינה השמאלית העליונה.
  3. הקש על השבת.
  4. בחר 'מחק חשבון'
  5. הקש על סיבה למחיקת חשבונך.
  6. ספק לנו משוב קצר.
  7. אמת את חשבונך.
  8. בחר מחק פרופיל.
מוֹרֶה

כיצד אוכל למחוק את ה- grindr מה- iPhone שלי?

צעדים
  1. פתח את Grindr בטלפון או בטאבלט. זה הסמל השחור עם מסכה כתומה בתוכו.
  2. הקש על הפרופיל שלך.
  3. הקש על סמל גלגל השיניים. זה נמצא בפינה השמאלית העליונה של המסך.
  4. גלול מטה והקש על מחק פרופיל. הודעת אישור תופיע.
  5. הקש על מחק כדי לאשר. הפרופיל שלך נמחק כעת.